FOLLOW US ON

RAMAI DAH BERJAYA, ANDA BILA LAGI? TAKKAN TENGOK JEEE..


Strategi jana pendapatan sehingga  RM19,600 sebulan Dengan Hanya Jual Popcorn

SIMPLE. SENANG. FAST ACTION, FAST RESULT –

Dapatkan Pulangan Modal dengan Keuntungan Berganda Sepantas 3 hari

APA KATA MEREKA

INCOME

Ini bukan main-main.

Hanya untuk yang serious nak buat duit sama ada yang tidak bekerja, yang sedang bekerja, kerja separuh masa atau bakal bekerja.

Pernah rasa nak berniaga cari duit tapi tak tahu nak niaga apa? Modal pun setakat ada-ada je. Nak start dari mana? Kena fikir marketing ke?

Cuba bayang kan,

1 balang untung RM7,

Sehari jual 5 balang,

RM7 x 5balang x 7hari x 4minggu

=RM980

Tu kalau 5balang sehari.

Kalau 10? Kalau 20? Kalau 100?

Cuba la kira sendiri.

Boleh cecah sehingga RM19,600 sebulan!

JADI YANG TERAWAL DI NEGERI DAN KAWASAN ANDA

Yang tadi tu kiraan untung kalau buat jualan secara terus.

Belum campur kalau anda ada agent-agent sendiri.

Mudah-mudah sahaja  production, marketing semua kami urus anda untung atas angin je.

Untung seorang agent anda untung setiap balang RM4. Agent ambil minima 10 balang.

RM4 x 10 = RM40 seorang agent

Kalau seorang agent restock seminggu sekali, RM40 x 4 = RM160

Itu kalau seorang agent. Kalau ada 10 agent?

RM160 x 10 = RM1,600 dari agent sahaja!

Belum campur jualan yang anda buat sendiri tadi. Beribu-riban.

85% CUSTOMER REPEAT ORDER

Yang best nya, bila pelanggan dah pernah cuba #PreciousPopcorn untuk kami pertama, boleh jadi mereka ketagih kesedapannya.

Mesti akan repeat order dan lagi syok takkan beli setakat 1. Tapi berbalang-balang buat stock.

Jadi, anda dah ada pelanggan tetap sendiri… yang bermaksud anda ada income tetap setiap bulan! Best kan?

BISNES TRENDING SEPANJANG TAHUN

Bukan macam sesetangah produk terutama produk makanan yang hanya mempunyai demand pada waktu tertentu dalam setahun.

Berbeza dengan #PreciousPopcorn, produk bukan bermusim yang orang memang suka makan setiap hari, sepanjang tahun!

Bukan setakat tu, bila musim tertentu macam perayaan, musim perkahwinan, cuti sekolah, berganda-ganda pendapatan anda. Best ke best?

10 SEBAB BISNES PRECIOUS POPCORN JADI PILIHAN TAHUN 2019

Tahun 2019 sangat mencabar. Setuju tak?

Ramai tercari-cari bisnes untuk dapat extra income, buat simpanan. Tapi masalahnya, tak tahu nak bisnes apa yang ada permintaan tinggi dan menguntungkan. Tak ada orang guide buat bisnes.

Atau pun, anda dah banyak kali cuba buat bisnes macam-macam. Tapi satu pun  tak pernah menjadi! Perabis duit je. Dah beli stock tapi simpan bawah katil.

Kalau nak tahu, ramai yang pilih untuk bersama kami sebab:

  • Bisnes yang sangat mudah dan tak pening kepala
  • Permintaan dan repeat order yang tinggi
  • Modal permulaan yang sangat rendah dan mampu milik
  • Tak ada risiko habiskan duit beli stok produk berlambak-lambak
  • Tak perlu berates ribu duit untuk setup kedai dan premis
  • Buat part time asalkan fokus boleh dapat sampai 5 angka sebulan
  • Dapat duit RM100-RM500 hari-hari, tak perlu tunggu gaji
  • Masa bisnes yang fleksibel, boleh tentukan jadual kerja sendiri
  • Team marketing online & offlline yang hebat dan supportive
  • Ada mentor untuk guide dan beri tunjuk ajar

TUNGGU APA LAGI?

Jom jadi sebahagian dari #teamprecious. Makin awal makin tinggi peluang nak conquer 1 negeri.

Jadi leader, kak long abg long kawasan.

Tapi kena laju-laju ambil tindakan.

Sebab berebut-rebut orang nak ni.

MASIH RAGU-RAGU LAGI KE?

SIAPA KAMI DAN KENAPA KAMI LAYAK BANTU ANDA JANA PENDAPATAN?

  1. Merupakan TOP 10 BEST PRODUCT MADE IN SELANGOR yang telah dipilih untuk DYMM Tuanku Raja Muda Selangor
  2. Penerima anugerah 1MET Top Entrepreneur 2017 semasa di Global Economic Community (GEC) Summit
  3. Terpilih menyertai Start-up Entrepreneurship Programme (STEPS) 2018 di bawah kelolaan MARA
  4. Terpilih menyertai Program Usahawan Siswazah PKNS (GROW) 2018
  5. Ditemuramah dan telah dipaparkan di Global Entrepreneurship Movement (GEM) Magazine Issue 13
  6. Perniagaan menerusi onlinedan ecommerce telah diiktiraf oleh SSMBizTrust untuk semua platform (Website, Facebook & Instagram)
  7. Menyertai Karnival Usahawan Desa (KUD) 2017, Bumipreneur of Tomorrow (BAHTERA) Pahang & Kelantan, Business on Truck (BOT) oleh KBS, MARA Nismilan Fest & SSM Youngpreneurs Go (YPGo).

Kami TANGGUNG risiko anda!

Jaminan pulangan wang ini kami berikan kepada anda sekiranya anda merasakan pelaburan yang di keluarkan hari ini tidak berbaloi, anda boleh minta pulangan wang 100% dalam tempoh 7 hari dari tarikh pembelian TANPA BANYAK SOAL!

Tetapi sekiranya anda mempunyai niat untuk dapatkan produk ini dan ingin minta pulangan wang setelah anda cuba, kami nasihatkan supaya anda jangan buat pembelian ini kerana ia akan bazirkan masa anda dan juga kami. Kami hanya suka berurusan dengan mereka yang serius sahaja.

DISTRIBUTOR PACKAGE



Pakej

Bilangan produk yang dibekalkan

Keuntungan

Bonus/Ganjaran

Group Support

Kelas Bimbingan Bulanan

Personal Coaching

Free Gift

Diskaun Pembelian Merchandise

Yuran Pendaftaran

SILA KLIK ->

EJEN

Bermula dari

RM350


20 unit

RM60

15%


RM10

STOKIS

Bermula dari

RM850


60 unit

RM420

Bunting : 2 Units

Flyers

35%


RM140

RM70

GET FREE COUPON NOW
Subscribe now to get free discount coupon code. Don't miss out!
    GET NOW
    I agree with the term and condition